Yhteystiedot

Pekka J. Laine
Jyväskylä
p. 046 540 2437
pekkaj.laine@outlook.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:94296 kpl


jaakko_ja_kirkko_1.jpg

 

Petäjäveden Vanhan kirkon kirkonrotta

Tavallisesta, punanenäisestä isorotasta tuli julkkis sen ryömiessä päivänvaloon kirkon lattialuukusta kaksisataa päisen ihmisjoukon keskuuteen. Rotta sai lämpimän vastaanoton ja nimettiin Vanhan kirkon kirkonrotatta Jaakoksi, kirkonrakentaja Jaakko Leppäsen mukaan.Tämä tapahtui v. 2007 Unescon maailmanperintökohteessa Petäjäveden Vanhassa kirkossa.

Paikalla olleet toimittajat tekivät näyttäviä juttuja Petäjävesi-lehteen, Keskisuomalaiseen, Kotimaa lehteen, Radio Keski-Suomen ja TV 2 alueelliseen uutislähetykseen sekä Plaza.fi sivustolle.

Jaakko on nyt "asustanut" n. 14 vuotta Petäjäveden Vanhalla kirkolla ja toimii tarvittaessa lapsiryhmien oppaana ennakkoon sovittuna aikana. Pyydä tarjous.

Jaakonpäivän perhetapahtuma

Jaakolla on myös oma nimikkotapahtuma aina heinäkuun 25 päivänä, eli Jaakon päivänä. Tapahtuman kohokohtana on kylmäkiven heitto Vanhan kirkon rannassa. Tämän jälkeen on lastenohjelmien osuus mehu- ja kahvitarjoiluineen viereisellä Lemettilän tilalla. Tapahtumiin on vapaa pääsy. Tervetuloa! Tapahtuman järjestävät Petäjäveden kunta ja seurakuntakunta sekä Lemettilän tila. 

Jaakko Kirkonrotta juhliin ja tapahtumiin

Jaakon lämminhenkisiä ja vuorovaikutteista ohjelmaa voi tilata myös muiden seurakuntien lasten- ja koko perheen tapahtumiin.

Jos teillä on isompikin tapahtuma kyseessä niin ohjelmatarjonnastani voitte valita kirkonrotan lisäksi toisen hahmon ohjelmineen.

Jaakko on vieraillut mm. Keuruun, Pieksämäen, Akaan Viialan ja Toijalan sekä Jyväskylän, Orimattilan ja Jämsän seurakuntien lasten- ja koko perheen tapahtumissa ja kirkoissa. 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

jaakko_rappusilla_5.jpg

 

 

Kuvat: Iina-Maria Laine